Vernescu Residence – un proiect exclusivist lansat pe piata imobiliara din capitala

Blog

Comunicat de presa:

  • Vernescu Residence este un proiect residential exclusivist, ce urmeaza a fi lansat spre vanzare in urmatoarele saptamani.
  • Vernescu Residence este dezvoltat de catre Metropolitan Developments SRL, firma condusa de manageri cu vasta experienta pe piata imobiliara din Romania. Alte cateva proiecte de acest gen urmeaza a fi lansate in Bucuresti in viitorul foarte apropiat.
  • Vernescu Residence este o cladire moderna, cu o suprafata construita de 6.000 mp, impartiti pe pe 6 etaje (P + 5) si o investitie de 6 milioane de euro.
  • Vernescu Residence este un proiect exclusivist, atat in ceea ce priveste caracteristicile arhitecturale si integrarea in decorul existent cat si in ceea ce priveste impartirea spatiilor interioare si a apartamentelor. Cu o arhitectura realizata de catre Westfourth Architecture, cladirea se remarca printr-un aspect exterior ce denota modernitate si eleganta iar apartamentele beneficiaza de o delimitare ideala si practica a spatiilor.
  • Confortul viitorilor proprietari a fost un element de referinta si a fost materializat in finisaje de exceptie, izolatii termice si fonice de foarte buna calitate. Cladirea va beneficia de o sala de sport proprie, accesibila tuturor locatarilor si de o parcare subterana spatioasa.
  • Lucrarile au inceput acum aproape un an iar cladirea va fi finalizata in martie 2015. Campania de comunicare precum si vanzarile vor incepe dupa lansarea oficiala a proiectului deoarece reprezentantii Metropolitan Developments doresc sa prezinte un proiect finalizat, palpabil, real.
  • Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul resedintei: Vernescu Residence;

Architect, agent exclusiv & agentie de comunicare:

Architect: Westfourth Architecture

  • Fondata in 1991 in New York, Westfourth Architecture si echipele sale au fost rasplatite prin numeroase premii de arhitectura, pentru proiectele deosebite realizate in Bucuresti si alte metropole.

Agent exclusiv: Imoteca

  • Parte a grupului spaniol GIS Group, agentul exclusiv al proiectului este Imoteca, companie de intermediere imobiliara ce are ca scop acompanierea dezvoltatorilor imobiliari si a cumparatorilor finali in demersurile acestora de tranzactionare, prin servicii de inalta calitate si inovatie. Imoteca este o usa deschisa catre oricine construieste sau doreste sa cumpere un apartament intr-o cladire noua.

Agentie de comunicare: Outofbox

  • Outofbox asigura servicii integrate de comunicare pentru clienti din domenii variate precum consultanta legala, servicii si imobiliare;

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *