Imobiliarium – un amplu eveniment imobiliar care are loc în perioada 17-19 mai 2019

Blog Stiri imobiliare 2019 Targuri 2019

Organizatorii târgului Imobiliarium și-au propus, la fel ca la edițiile anterioare, să faciliteze procesul de căutare și de achiziție a unui imobil, exclusiv pentru sectorul rezidențial. Evenimentul este prezentat ca fiind „cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale” și promite să pună la dispoziția vizitatorilor tehnologii moderne cu ajutorul cărora aceștia vor putea să identifice imobilele cele mai potrivite cu criteriile pe care le consideră a fi importante.

Ediția din acest an va avea loc în parcarea Brico Depot Băneasa, unde organizatorii vor încerca să creeze o atmosferă cât mai prietenoasă, cu spații pentru relaxare, dar și cu personal competent care poate oferi ajutor pentru luarea celei mai bune decizii.

Ținând cont de succesul pe care l-au avut edițiile anterioare ale evenimentului, se poate spune că ediția din acest an este o oportunitate ce nu trebuie ratată de către cei care își doresc o locuință nouă. Este de menționat că la eveniment vor participa dezvoltatori care construiesc în toate zonele capitalei, sau în apropierea acesteia, dar și dezvoltatori care construiesc în zona litoralului.

În încheiere, trebuie să precizăm că participarea la eveniment este gratuită numai dacă vă înregistrați online până la data de 16 mai 2019. Ulterior acestei date, organizatorii vor percepe o taxă de acces în valoare de 10 RON/persoană.