Inca 180 apartamente in nordul Capitalei dezvoltate in ansamblu City Point

Stiri imobiliare 2019
  • Primul bloc al ansamblului City Point din nordul capitalei este finalizat si locuit. City Point ansamblu rezindetial situat in cartierul Aviatiei si dezvoltat de Shikun& Binui Real Estate Development & Red Sea Group care se afla la conducerea firmei Aviatiei Nord Real Estate Development, si agentul exclusiv de vanzare este RealTime.
  • Terenul pe care se va construit City Point are o suprafata de 12,5 hectare, achizitionat in 2012, constructia incepand in prima parte a anului 2013. Aprilie 2014 s-a finalizat primul bloc si predat catre clientii din totalul de 4 blocuri.Investitia in constructia primei faze se ridica la aproximativ 15 milioane de euro, potrivit Favi Stelian CEO Shikun Binui Red.
  • Conform declaratiei din totalul terenului de 12,5 hectare 40% vor constitui blocurile iar restu vor fi destinatii amenajarii de spatii verzi, alei de circulatie si utilitati. Lifturile din bloc sunt Schindler, paza si monitorizare video permanenta.
  • 45 apartamente deja finalizate, si vandute circa 90%. Clientii au incheiat antecontracte si pentru blocul 2 in constructie si termen de livrare in mai 2015. Dezvoltatorii au in plan achizitonarea de noi terenuri pentru dezvolatarea de noi proiecte in Romania conform Favi Stelian CEO Shikun Binui Red.

Sursa: Imobiliare.Ro

[review]