Ansamblu Rezidential „Park Residences 5”

Zona de Nord

Descrierea proiectului Park Residences 5:

 • Este unic, spatios, elegant si confortabil. Situat in zona de nord a capitalei, in imediata vecinatate a Casei Presei Libere si a Petrom City, oferind perspective asupra Lacului Baneasa, acest imobil este plin de stil si personalitate, ca si viitorii sai proprietari.
 • Apartamentele elegante au fost proiectate special pentru a va asigura o viata confortabila. Pentru un stil de viata modern, complexul rezidential este dotat cu piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii de tip after school, zona comerciala de tip Shop&Go, Beauty Salon, Florarie Concept.

Localizarea proectului Park Residences 5:

 • Park Residences 5 este situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere – Lacul Baneasa, Petrom City, pe strada Nuferilor nr. 40 – 48. Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne.

Finisaje ale proiectului Park Residences 5:

 • Arhitectura Park Residences este conceputa estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii proprietari. Rezultatul este o imagine eleganta, plina de stil si personalitate, reprezentativa pentru zona de Nord a Bucurestiului. Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta alaturi de cei dragi si folosirea ingenioasa a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite.
 • Pentru cel ce va locui in acest imobil, va fi intotdeuna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare in piscina, sauna si in sala de fitness cu aerisire naturala si dotata cu aparate moderne. Nu trebuie sa va mai ganditi la drumuri lungi parcurse pana la centre de intretinere si infrumusetare si prin urmare, la timp pierdut pentru deplasari. Zona de lobby va avea o suprafata de 15 mp, urmand sa fie elegant finisata cu imbinari moderne intre tapet, granit si oglinzi. De asemenea, 2 canapele confortabile vor intregi zona de primire.
  • Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.
  • Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 30 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 8 cm grosime, caramida aparenta si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.
  • Balustradele sunt realizate din confectie metalica vopsita electrostatic, cu panouri din sticla securizata. Culoarea balustradelor este aleasa din paletarul RAL, in corelare directa cu nuantele tencuielilor decorative ale fatadei.
  • Imobilul este echipat cu ascensor electric de persoane, marca Schindler, capacitate 6 persoane, care face legatura intre subsolul cladirii si etajele curente.
  • Zona de receptie si casa scarii urmeaza sa fie placate cu granit iar mana curenta din inox.
  • Tamplaria exterioara este realizata din profile pentacamerale de PVC armat cu otel zincat, avand geam tip termopan, clar, cu proiectie low-E. Culoarea tamplariei este alba la interior si mahon la exterior. Toate componentele tamplariei exterioare sunt import Germania, marcile Rehau si GU. De asemenea, la exterior sunt prevazute glafuri din maro, cu capace laterale, iar la interior glaful ferestrelor este din marmura, import Grecia.
  • Placajele ceramice din bucatrie si bai sunt din import tip Marazzi sau similar.
  • Obiectele sanitare sunt din gama Villeroy&Boch iar bateriile din gama Grohe. • In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet triplustratificat, import Germania, marca Bauwerk.
  • Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir mahon, pline sau cu decupaje in functie de pozitionare si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import Germania, producator Herholz sau similar.
  • Aparatele electrice pentru realizarea retelelor din apartamente si spatiile comune, precum si aparatele de microcomutatie (prize, intrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, sigurante automate) sunt din import Franta, marca Legrand.
  • Incalzirea se realizeaza cu o centrala de imobil, producator Buderus sau similar iar contorizarea utilitatilor( incalzire, apa rece, apa calda menajera, electricitate, gaz natural) este departajata pe fiecare apartament si pe spatiul comun.
  • Imobilul este racordat integral la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV.In functie de stadiul executiei imobilului si de momentul achizitiei apartamentului dorit, finisajele interioare pot sa fie personalizate de fiecare comparator in parte.

[review]