tIMOn 2015 ne-a aratat exact care este ascensiunea pietei imobiliare in Romania

Blog

Impresii generale dupa 4 zile de targ imobiliar

  • In 2015 tIMOn a adus intr-un singur loc mai multi dezvoltatori imobiliari decat ne-am putea imagina, iar partea cea mai buna a fost faptul ca tIMOn in acest an a adus oferte pentru toate buzunarele, dar si in toate zonele importante ale capitalei. Dupa cele 4 zile de targ imobiliar impresia generala este ca piata merge, iar oferta imobiliara a fost ceva mai bogata decat in anii precedent, lucru imbucurator pentru toti, in special pentru tinerii ce-si doresc un imobil nou.

Care este trendul pietei imobiliare in 2015 dupa al doilea targ imobiliar?

  • tIMOn 2015 a venit parca in continuare primului targ imobliar din 2015, project expo 2015, si este aproape o certitudine faptul ca piata imobiliara romaneasca este intr-o ascensiune de ceva vreme buna. Oferta tIMOn si prezentariile de success ale dezvoltatorilor imobiliari se pare ca in acest an a atras privirile multor oameni initial indecisi.

Principalii participanti

Preturi la tIMOn?

  • Preturile asa cum era de asteptat variaza in functie de zona, spatiu, facilitate, dar si alte facilitate. Cu toate acestea preturile s-au incadrat intre 19.700 euro si intre 100.000 euro.
Si uite ca s-a incheiat inca o editie de targ imobiliar pentru 2015, insa piata imobiliara merge mai departe si ne pregateste din ce in ce mai frumoase complexe imobiliare, la preturi ce variaza in functie de facilitatile oferite.
Pentru urmatoarea editie de targ imobiliar, Targulimobiliar.Com va tine la curent cu tot ce este nou si important pe piata.
[review]