O noua faza din proiectul rezidential Vivenda

Stiri imobiliare 2019
  • Cum ar spune unii chiar nu o mai credeam si pe asta, dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa va relua investitiile in proiectul rezidential Vivenda Residencias din estul Capitalei, avand in plan sa inceapa in aceast an a treia faza a proiectului printr-o prima etapa care va include 66 de apartamente de 2,3 si 4 camere.
  • Proiectul rezidential Vivenda Residencias a demarat in 2007, iar pana in prezent au fost construite in primele doua faze 420 de apartamente, vandute aproape integral. Compania Hercesa, are in plan sa continue proiectul cu o noua etapa care va include 66 de apartamente si care ar urma sa inceapa in august sau septembrie. In noua faza, compania Hercesa va avea incluse apartamente de 2,3 si 4 camere, in bloc nefiind proiectate si garsoniere.
  • Preturile apartamentelor din a treia faza din Vivenda Resicencias sunt de 55.400 euro plus TVA pentru apartamente de 2 camere de 46 mp utili si de 83.000 euro plus TVA pentru apartamente de 3 camere cu o suprafata de 74 mp utili. Vivenda Residencias este amplasat in zona bulevardului Basarabia si este un proiect care la finalizare ar urma sa cuprinda circa 1.400 de unitati locative.
  • Hercesa a intrat pe piata romaneasca in anul 2004, iar potrivit lui Mesa compania a investit pana in prezent in terenuri si dezvoltare circa 150 de milioane de euro. Hercesa a vandut la finalul anului trecut unui vehicul de investitii controlat de oameni de afaceri romani un teren de 13.000 de metri patrati amplasat in zona Pasajului Basarab, vizavi de Carrefour Orhideea, unde intentiona sa dezvolte un complex de locuinte. Cele doua parti nu au facut publica valoarea tranzactiei, dar potrivit calculelor Mediafax, aceasta se ridica la circa 5,5 milioane de euro.
  • Spaniolii de la Hercesa au inaugurat oficial la finalul anului trecut si hotelul Cismigiu, cladirea istorica din Bucuresti, veche de peste 100 de ani, in care au investit 15 mil. euro si care va genera in primul an o cifra de afaceri de circa 1,5-1,8 mil. euro.

Sursa: Wall-Street

[review]