EvoCasa Selecta

Evocasa Selecta, vanzari de peste 1 milion de euro

Stiri imobiliare 2019

Ansamblul rezidential Evocasa Selecta din Capitala, dezvoltat de compania Adama, a ajuns la suma de 1 milion euro vanzari. Pragul fiind depasit odata cu incheierea tranzactiei pentru o locuinta cu 3 camere, pretul ei fiind de 140.700 de euro (plus TVA).
Complexul este populat in proportie de 60% din totalul de 77 unitati locative de care dispune, unitatile locative disponibile fiind cu doua, trei sau patru camere. Printre cumparatorii se afla investitori straini dar si romani, oameni de afaceri romani sau straini, dar si avocati, notari sau chear arhitecti.

Evocasa

Evocasa Selecta este un ansamblu rezidential de lux, cu finisaje premium dezvoltat in zona Foisorul de Foc din Bucuresti, la numai cativa kilometri de Univesitate.
Preturile pentru un apartament de doua camere incepe de la 85.000 Euro ( plus TVA ), iar cel mai scump apartament din ansamblu este un penthouse cu 3 camere avand o suprafata de 125 metri patrati, si terasa de 150 metri patrati, pretul lui fiind putin peste 309.000 euro plus TVA.

Evocasa baie

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *