Rockfeller si reteta de succes pentru Romania

Stiri imobiliare 2019
  • Renumitul grup financiar american Rockefeller a reusit in ultimii trei ani sa vand peste 380 de apartamente in Bucuresti si pentru 2015 va merge in paralel cu constructia a trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti.
  • Rockefeller Giganul american care este prezent pe piata romaneasca prin fondul de investitii Europa Capital si in parteneriat cu dezvoltatorul RPF Development, care este controlat tot de investitori americani, alaturi de care cei 3 dezvoltatori construiesc 3 ansambluri rezidentiale in bucuresti.
  • RPF Development cu Rockefeller si Europa Capital au finalizat deja 2 blocuri in complexul rezidential Vitan Residence 2 din aproprierea statiei de metrou Mihai Bravu, si ajungand la etajul 11 cu primul bloc din cel de-al doilea proiect dezvoltat in parcul tineretului.
  • Planurile celor 3 dezvoltatori in ceea ce priveste parcul industrial din Turda aflat in dezvoltare spanilolor de la Graells & Llonch presupune constructia speculativa a zece depozite de cate 1.000 mp fiecare dedicat IMM-urilor.

Sursa: Money

[review]