Fosta „Zone Arena” se transforma intr-un ansamblu rezidential cu aproximativ 1000 apartamente

Stiri imobiliare 2019

 

  • Impact intentioneaza sa construiasca aproximativ 1000 apartamente pe artera Barbu Vacarescu, la fosta „Zone Arena”.
  • Impact Developer & Constructor SA a cumparat cu 9 milioane euro un teren situat in capitala, parte a fostului spatiu „Zone Arena”, pe care intentioneaza sa dezvolte un complex rezidential cu aproximativ 1000 apartamente noi.
  • Piata imobiliara a inceput sa isi revina inregistrand de la inceputul anului 2014, Impact Developer & Contractor SA continua sa isi puna in aplicare strategiile stabilite pentru perioada 2014-2018, achizitionand un teren in suprafata totala de peste 26.000 mp in Bucuresti. Pretul tranzactiei find de 9 milioane euro, a fost achitat in momentul semnarii contractului de vanzare cumparare.
  • Tranzactia confirma planurile celor doi dezvoltatori ai companiei, pe noul teren urmand sa fie construit un proiect imobiliar, care va consta in peste 1000 apartamente spatioase si confortabile, spatii verzi generoase, arhitectura specifica si standarde ridicate.
  • In luna iunie 2014 cele 2 companii au inceput constructia fazei a doua a proiectului Greenfield din padurea Baneasa, avand aproximativ 4.600 de apartamente si un centru comunitar cu serviciile aferente necesare locuitorilor cartierului, din care pana la sfarsitul anului 2015 se vor finaliza aproximativ 1000 apartamente, primele urmand sa fie receptionate
    in luna decembrie a acestui an.

Sursa stire: Wall-Street

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *