Peste 50% vanzari inregistrare de Tagor la prima faza a proiectului Adora Urban Village

Stiri imobiliare 2019
  • Prima faza a proiectului Adora Urban Village a fost vanduta in proportie de peste 50% de la finalizare constructiei. Dezvoltatori anuntase-ra anterior ca pentru a incepe faza a doua trebuie sa fie vandut cel putin 40 % din prima faza.
  • Dezvoltatorii au dat startul celei de-a doua faza a complexului rezidential la acest nivel de vanzari. A doua faza presupune construirea a inca doua blocuri cu aproximativ 75 de apartamente. Atunci cand proiectul, Adora Urban Village ajunge la final va avea in total 548 apartamente, in urma unei investitii de aproximativ 35 milioane euro.
  • Rezervarile pentru prima faza au inceput in finalul anului 2012, iar primele 2 blocuri au fost finalizate in prima jumatate din 2013. Din prima faza s-au vandut peste 40 din cele 72 de apartamente ale complexului.
  • Proiectul Adora Urban Village, este unul dintre proiectele din capitala care accepta rate direct la dezvoltator pentru clientii care nu se incadreaza sau nu doresc credit bancar.
  • Adora Urban Village, proiect situat in Sud-Vestul Bucurestiului, care la final va avea 12 blocuri dintre care in prima faza au fost construite primele 2 cu un total de aproximativ 75 apartamente.

Sursa: Wall-Street

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *