Fatada Militari Residence

Inca 9 blocuri sunt aproape gata in Militari Residence

Stiri imobiliare 2019

Cei doi dezvoltatori, Dl.Capatana si Dl.Robu s-au pus serios pe treaba in plina criza, si pana in luna aprilie 2014 spera ca cele 9 blocuri incepute in Octombrie 2013 sa fie gata.
Stadiul actual al lucrarilor este la finisaje, atat interior cat si exterior. Vanzarea apartamentelor s-au inceput inca de la stadiul de constructie, cei interesati avand posibilitatea de rezervare pana la terminarea constructiei si ulterior cumpararea.

Militari Residence este un ansamblu dezvoltat in plina criza, dar care a avut un real succes pe piata imobiliara din Romania, dat fiind si faptul ca la 6 ani distanta de cand s-a inceput constructia acestui ansamblu, sunt in prezent cu tot cu cele 9 blocuri care se afla in stadiul de finisaje in total 52 de blocuri.
Este amplsat in zona de Vest a Bucurestiului, in Com. Chiajna, are in vecinatate, lantul de magazine Militari Shopping Center, Metro, Arabesque , Mc-Donald`s.
Dispune de 2 linii de ratb pana in cartier si anume linia 138 cu plecare din Militari Residence si ajunge la Universitate, si linia 178 cu plecare din Militari Residence si ajunge la Sala Palatului.
Numarul de vanzari pe luna este de aproximativ 60 unitati locative, un numar destul de mare pentru un Ansamblu Rezidential in conditiile pietei actuale.

Militari Residence

 [review] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *