Vitan Residence 2

Inca o investitie Americana in Romania

Stiri imobiliare 2019

Compania American Rockefeller Group, a prins gustul pietei imobiliare din Romania, urmand sa investeasca din nou in urmatoarele 3 proiecte imobiliare in capitala care cuprind circa 600 unitati locative.
Rockefeller Group investeste in Romania din anul 2010, mai precis luna octombrie, atunci cand a achizionat pachetul majoritar de actiunii ale companiei Europa Capital.
De la inceput Rockefeller Group s-au concentrat pe parteneri strategici, conform capital.ro. In Romania compania Rockefeller Group s-a asociat cu RPF Development controlat tot de un fond de investitii cu investitori americani, care in momentul realizari parteneriatului dezvoltase-ra pe piata rezidentiala bucuresteana circa 197 apartamente pe care le propuneau la vanzare, o adevarata performanta pentru primii ani de criza financiara.

Vitan Residence 2

Succeesul primului proiect le-a atras atentia celor de la Rockefeller Group si au realizat in parteneriat cu RPF Development cel de-al doilea ansamblu rezidential Vitan Residence 2, situat langa primul proiect imobiliar Vitan Residence, dar calitatea finisajelor fiind cu mult superioara pentru al doilea proiect.
Rezultatele s-au vazut imediat deoarece dupa demararea constructiei si promovarea noii investitii, Rockefeller Group si RPF Development, realizau imposibilul prin vanzarea a circa 100 apartamente inca din faza de constructie. Noul proiect Vitan Residence 2 va cuprinde 390 unitati locative la finalizarea proiectului, din care s-au vandut si finalizat 147 apartamente situate in 2 blocuri cu inaltimea de 12 etaje fiecare. Pentru blocul 3 lucrarile sunt la turnarea placii etajului 12 si in pararel s-a ajuns la etajul 7 cu compartimentarea si instalatiile sanitare si electrice. Lucrarile sunt programare pentru luna iunie anul in curs. Din totalul de 85 disponibile in blocul 3 deja, 23 unitati au fost contractate.
Cele doua companii dezvoltatoare vor sa inceapa constructia ultimelor 158 unitati locative apartinand proiectului Vitan Residence 2, pentru care vor folosi resursele financiare incasate din prima etapa a proiectului imobiliar Vitan Residence 2. Investita in proiect si teren pe care este situat ansamblu se ridica la circa 17 milioane euro, terenul fiind achizitionat cu un credit de la ALPHA BANK, care este aproape rambursat, resursele financiare destinate construirii ansamblului au provenit din surse proprii ale celor 2 companii dezvoltatoare.
Planurile celor doua companii pentru anul 2014 nu se opresc insa aici, conform spuselor domnului Robert Kurthy RPF Development si Rockefeller Group vor incepe in paralel constructia a inca 2 ansambluri rezidentiale in zona parcului Tineretului si Vatra Luminoasa, acestea urmand a fi construite pe un teren cu suprafata de 6.000 mp. Primul proiect este cel din zona Parcului Tineretului care va incepe a prinde contur, urmand sa cuprinda 254 apartamente.

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *