Proiect Grivita

Proiect imobiliar de 40 milioane euro se va construi pe terenul fostei fabricii de bere Grivita

Stiri imobiliare 2019

Firma Kiseleff Development, cu actionariat romanesc, investete 40 milioane euro pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar in zona Grivita, mai precis pe locul fostei fabricii de bere Grivita din Bucuresti achizitionat recent de la Heineken.
Lucrarile de demolare si curatire a zonei au inceput deja, dar actionarii romani si-au luat angajamentul ca vor conserva o parte din cladirile istorice aflate pe acest teren.

Producatorul Heineken, proprietarul fostei fabricii de bere , au vandut terenul de 2,7 hectare de langa pasajul Basarab, catre Kiseleff Development, cu capital romanesc, o buna parte din teren ajungand in proprietatea grupului de magazine german Kaufland.
Ansamblu imobiliar va cuprinde potrivit informatiilor prezentate de catre investitori, o cladire de birouri clasa A, un centru comercial si o piateta si spatii verzi. Cladirile existente si anume Orzaria, maltaria si pavilionul administrativ , vor fi conservate si vor pastra arhitectura originala, pentru ca in aceste 3 cladiri se vor desfasura activitatii de entertainment cu terase, cafenele restaurante si chiar o berarie.
Proiectul cuprinde trei faze, prima faza fiind aceea de a consolida si remedia cladirile istorice, dupa aceea urmatoarea faza fiind construirea cladirii de birouri , si in ultima fata se va demara constructia centrului comercial. Se estimeaza ca proiectul imobiliar va genera sute de locuri de munca, dupa terminarea constructiei.

Grivita Proiect

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *