Investitie de 3 milioane euro intr-un nou proiect imobiliar langa Parcul Tineretului

Stiri imobiliare 2019
  • In aproprierea Parcului Tineretului compania Da Vinci Group Develoment, investeste 3 milioane euro intr-un bloc de aproximativ 90 apartamente.Termenul de livrare este estimat pentru perioada Iulie 2015.
  • Firma Da Vinci Group Develoment, controlata de Nicolae Uciu si Alin Mihalache, a cumparat anul trecut un teren de 1.300 mp pe calea Servan Voda de la un investitor norvegian care dorea construirea unui ansamblu rezidential.
  • Constructia proiectului a demarat in urma cu aproximativ 1 luna, iar termenul stabilit pentru finalizarea lucrarii este iulie 2015. Constructia va avea 8 etaje, si mansarda. Apartamentele vor avea suprafete pornind de la 35 mp utili pentru garsoniera, ajungand pana la 69 mp utili pentru un apartament cu 3 camere.
  • Investita pentru proiect se ridica la aproximativ 12 milioane lei ( 3 mil. euro ), la care se adauga pretul de 800.000 euro pentru teren. Dezvoltatori au in plan cumpararea a unui alt lot de teren in suprafata de 2.400 mp pentru dezvoltarea unui ansamblu rezidential de 80 apartamente cu 3-4 camere.

Sursa: Wall-Street

[review]