Meric Capital a finalizat primul proiect rezidential in Romania

Stiri imobiliare 2019
  • Fondul de investitiii Meric Capital creat de catre firma Israeliana Plotkin Project, a finalizat primul proiect imobiliar din Romania cu 16 unitati locative aflate intr-un proiect rezidential in centrul Capitalei dupa o investitie de aproximativ 2.5 milioane euro.
  • Dupa finalizarea proiectului situat pe strada Dogarilor dezvoltatorul imobiliar a ridicat nivelul preturilor cu 5%. Apartamentele vandute in faza de constructie au inceput de la pretul de 125.000€ + TVA pentru 3 camere, acum dupa finalizare apartamentul este la pretul de 131.200€ + TVA.
  • Central Garden Residence ansamblu construit de catre Meric Capital este structurat pe 4 nivele si este situat in centru Bucurestiului, pe strada Dogarilor, la intersectia strazii Tunari cu strada Mihai Eminescu. Compania mai detine alte 4 terenuri in capitala in zone cheie precum Obor, Stefan cel Mare, Muncii unde se intentioneaza construirea de noi ansambluri cu cate 100 apartamente.
  • Urmatoarele 2 proiecte ale Meric Capital voi incepe anul viitor, investiile fiind de circa 4,7 milioane € pentru fiecare proiect.
  • Compania Meric Capital mai detine un teren de 32.000 mp in Corbeanca unde intentioneaza construirea unui ansamblu de mari dimensiuni.

Sursa: Wall-Street

[review]