AFI Europe a primit OK-ul pentru autorizatia de constructie AFI City

Blog Stiri imobiliare 2019
  • AFI Europe Romania a primit OK-ul pentru autorizatia de constructie AFI City, primul proiect rezidential pe care compania il dezvolta in Romania. Constructia proiectului va fi realizata in doua etape, lucrarile pentru prima faza fiind pogramate sa demareze in urmatoarele doua luni.
  • Constructia este localizata in partea de nord-vest a Bucurestiului, de-a lungul Bulevardului Bucurestii Noi, sectorul 1. Prima etapa a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Odata finalizat, AFI City se va numara printre cele mai mari proiecte rezidentiale din Bucuresti.
  • Bulevardul Bucurestii Noi este una dintre cele mai verzi zone din capitala, cu acces rapid la principalele artere de circulatie din oras: Bulevardele Bucurestii Noi, Ion Mihalache, Poligrafiei si Drumul National 1 (DN1), precum si la Parcul Bazilescu sau lacurile Straulesti si Grivita. Statia de metrou situata chiar in fata constructiei face ca proiectul sa fie una dintre cele mai bine conectate locatii din Bucuresti.
  • „Ne-am extins activitatea pe piata din Romania prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidential in Bucuresti. In prezent, construim 1.000 de apartamente in Belgrad, Cracovia, Riga si Praga. Ne dorim sa aducem acest lucru si in Romania si sa oferim oamenilor casa pe care o cauta”, spune David Hay, CEO AFI Europe Romania.
  • Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni si stiluri de compartimentare: Studio Dublu, apartamente cu doua si trei camere. AFI City a fost pre-certificat de Asociatia Romana pentru Cladiri Verzi.

[review]