Metropolitan Residence construiește un nou ansamblu rezidențial în zona Mihai Bravu din București

Blog Stiri imobiliare 2019 Zona de Est

Dezvoltatorii ansamblurilor rezidențiale „Metropolitan Residence” construiesc în zona Mihai Bravu încă un ansamblu rezidențial, la aproximativ 200 m de primul ansamblu rezidențial, „Metropolitan Residence Mihai Bravu”.

Conform autorizației de construire numărul 381, din data de 06.06.2019, emisă de primăria sectorului 3, la adresa Șos. Mihai Bravu nr. 491-495 firma Metropolitan Experts, cu sediul în Popești Vest, construiește pe acest teren „Imobil cu funcțiunea principală de locuințe și birou la parter cu subsol – parcaj auto RH = S+P+11E, H = 38.25M”.

Constructor antreprenor general dar și constructor pentru structură este firma TEHNOCLIMA GENERALA CONTRACTOR, cu sediul în Str. Meșteșugarilor nr. 3B, Oradea, Jud. Bihor.

Data de începere a lucrărilor este 11.06.2019 iar termenul de execuție, conform autorizației de construire, este de 24 de luni. Conform autorizației, termenul de finalizare al lucrării ar trebui să fie 11.06.2021.

[review]

Dacă doriți să primiți noutăți legate de acest ansamblu rezidențial puteți să vă înscrieți la newsletterul nostru, în partea dreaptă în rubrica cu ultimele noutăți.