Cât costă întreținerea în ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Mihai Bravu

Blog Zona de Est

Dezvoltatorul ansamblurilor rezidențiale „Metropolitan Residence”, care a construit în mai multe zone din București și Popești Leordeni, a dat în folosință un nou ansamblu rezidențial construit în București, mai precis în zona de est, aproape de stația de metrou Mihai Bravu. Ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Mihai Bravu este administrat în prezent de către firma Downtown Property MGM SRL, înființată în 2019, cu sediul social declarat în Ilfov și cu activitatea principală „Administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract”.

O lună de întreținere în Ansamblul rezidențial Metropolitan Residence Mihai Bravu începe de la aproximativ 140 ron și poate să ajungă până la aproximativ 280 ron, în funcție de suprafața apartamentului dar și de numărul de persoane care locuiesc în acesta.  Pe lisat de întreținere ne-a atras atenția o rubrică de „Servicii administrative proprietate și facility”, unde prețul începe de la aproximativ 140 ron și ajunge până la aproximativ 240 ron per apartament.

La avizier mai era afișată o informare despre lista de întreținere prin care se informau locatarii că „Listele de întreținere au fost emise fără a include cheltuielile aferente curentului electric pentru părțile comune și instalații (grup pompare, pompe basa etc.) și se vor calcula ulterior în mod retroactiv”, deci costul lunar al intreținerii urma să mai crească după includerea acestor cheltuieli pe lista de întreținere.

 

[review]

Dacă doriți să primiți noutăți legate de acest ansamblu rezidențial puteți să vă înscrieți la newsletterul nostru, în partea dreaptă în rubrica cu ultimele noutăți.