Primavara imobiliara 2015 a inceput. Foarte putin pana la primul targ imobiliar …

Stiri imobiliare 2019

Mai putin de doua saptamani mai sunt pana PROJECT EXPO isi va deschide larg portile cu cele mai noi oferte de pe piata imobiliara. Pentru data de 20 – 22 martie se anunta ca PROJECT EXPO 2015 va organiza un eveniment ce va iesi din taparele obisnuite ale targurilor imobiliare, un eveniment diferit de cele cu care suntem obisnuiti, ce va revigora segmentul imobiliar afectat de criza financiara.

Solutia adoptata pentru targul imobiliar 2015 de PROJECT EXPO va reunirea celor mai puternici dezvoltatori imobiliari alaturi de partenerii din sistemul bancar, stabilind astfel puternice legaturi de cooperare.

INTRAREA LA PROJECT EXPO 2015 ESTE LIBERA

Pentru anul 2015 se asteapta ca primul targ imobiliar 2015 sa aibe mult mai multi vizitatori ca in anii precedenti. Avantajele participarii la PROJECT EXPO ar fi: numarul mare de leaduri, vizitatori targetati, tranzactii imobiliare inca din perioada targului acces la cele mai noi studii si informatii referitoare la piata imobiliara, mediatizare realizata pe toate canelele de televiziune nationare, in presa scrisa sau online, atat evenimentului in sine, cat si ofertelor expozantilor.

La PROJECT EXPO ai posibilitatea de a intra in contact cu noi parteneri de afaceri, idiferent ca este vorba despre constructori, furnizori de materiale, furnizori de servicii sau arhitecti si reprezentanti a color mai mari institutii financiare din Romania.

 

Nu uitati PROJECT EXPO 2015 va fi in perioada 20 – 22 martie 2015 cu intrarea libera.

 

[review]