Primul targ imobiliar din 2015

Stiri imobiliare 2019
  • Primul targ imobiliar din 2015, PROJECT EXPO, va fi intre 20-22 martie intr-o locatie deja devenita traditionala, Sala Palatului. Locatia pentru acest targ imobiliar este una foarte buna, fiind usor de ajuns cu majoritatea mijloacelor de transport in comun, insa si pentru cei cu masina, parcarea fiind una destul de incapatoare.
  • Cel mai important targ imobiliar, PROJECT EXPO si primul din 2015 este targul imobiliar ce nu trebuie sa-l ratezi. De ce? Pentru ca este: primul eveniment de profil, cel mai mediatizat targ imobiliar din Romania, primul targ imobiliar din Romania cu o zana dedicata exclusiv inchirierilor, singurul targ din Romania desfasurat concomitent, atat fizic cat si on-line, in timp real, oferte imobiliare din toate cartiere Bucurestiului, dar si din localitatile limitrofe precum si zonele turistice, primul targ imobiliar din Romania care a organizat tombole pentru vizitatori, a atras peste 20.000 de vizitatori la fiecare editie, primul targ imobiliar din Romania care a acoperit absolut toata gama e de oferte, de la apartamente vechi si noi sau vile pana la locuite executate silit.
  • Pentru anul 2015 se asteapta ca primul targ imobiliar 2015 sa aibe mult mai multi vizitatori ca in anii precedenti. Avantajele participarii la PROJECT EXPO ar fi: numarul mare de leaduri, vizitatori targetati, tranzactii imobiliare inca din perioada targului acces la cele mai noi studii si informatii referitoare la piata imobiliara, mediatizare realizata pe toate canelele de televiziune nationare, in presa scrisa sau online, atat evenimentului in sine, cat si ofertelor expozantilor.
  • La PROJECT EXPO ai posibilitatea de a intra in contact cu noi parteneri de afaceri, idiferent ca este vorba despre constructori, furnizori de materiale, furnizori de servicii sau arhitecti si reprezentanti a color mai mari institutii financiare din Romania.
  • Cu mai multe informatii despre primul targ imobiliar 2015 vom reveni in curand.

Sursa: Project Expo

[review]