Targul imobiliar dedicate sectorului 6 si judetului Ilfov

Blog Stiri imobiliare 2019

Cand, unde si cat costa?

9-11 iunie la Cora Lujerului in parcarea supraterana din B-dul Iuliu Maniu cu intrare libera!

Cine vor fi cei prezenti?

Simplu. Dezvoltatori imobiliari, importante agentii imobiliare si surse de finantare (bancare si non-bancare). In plus vor mai fi prezenti distribuitori de instalatii termice si sanitare, producatori si distribuitori de mobilir, usi si sistemte inteligente.

De ce IMO6 ?

Datorita faptului ca sectorul 6 si zonele limitrofe sectorului 6 se bucura in ultimii ani de investitii majore in segmentul imobiliar, iar dezvoltarea acestui segment asigura intr-o mica parte cererea de locuinte noi in ansamblurile construite recent. Solicitarile, numeroase in continuare, provin din partea celor cu varste cuprinse intre 20-45 de ani, sectorul 6 situandu-se pe primul loc din punct de vedere a structurii populatiei privind aceasta grupa de varsta, conform PMB.

Targul reprezinta concentrarea celor mai importante oferte imobiliare din sectorul 6 si Ilfov. Cei mai importanti dezvoltatori imobiliari, producatoride mobila, institute financiare din sectorul 6 si Ilfov va prezinta cele mai bune oferte, pentru toate categoriile de buget.

[review]