TNI: Oferta RECORD de LOCUINTE si CASE DE VACANTE!

Targuri 2018
  • Intre 28 si 30 SEPTEMBRIE 2018 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii cu doar 10 lei, poti avea acces la o oferta record de locuinte si case de vacante.
  • In acest an Târgul National Imobiliar TNI incepe vinery 28 septembrie, ora 10. Va reunii reprezentantii a 130 de companii ce au pregatit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Brasov, Târgu Mures, dar si din SPANIA.
  • Pentru acesta editie de TNI vor fi preturi pentru toate buzunarele: pretul minim pentru o locuinta in cadrul târgului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, ce are suprafata de 46mp, iar pretul maxim este de 2,5 milioane EURO pentru o vila de lux, dotata cu piscina si SPA, ce este situata in zona statiunii Marbella din Spania. Daca ne referim la Bucuresti, preturile pentru locuintele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsoniera de 30mp din zona Theodor Pallady, in ansamblul Palladium Residence si ajung pâna la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere ce are o suprafata de 203mp si o terasa de 97mp  situat in zona Floreasca,  in ansamblul Laguna Residence.
  • In cadru acestei editii TNI, vizitatorii pot descoperii o casa solara, 100% electrica, ce asigura un grad ridicat de confort, sanatate si siguranta pentru proprietar. Echipamentele casei EFdeN Signature sunt alimentate cu energie electrica, aceasta fiind produsa de 32 de panouri fotovoltaice amplasate pe acoperisul casei.
  • Pentru mai multe informatii puteti vizita siteul official TNI www.targulnationalimobiliar.ro

 

[review]