IMO6 la a treia editie intr-un concept unic!

Targuri 2018

Cand si unde?
23-25 martie la Cora Lujerului in parcarea supraterana din B-dul Iuliu Maniu!

Cine vor fi cei prezenti?
Simplu. Dezvoltatori imobiliari, importante agentii imobiliare si surse de finantare (bancare si non-bancare). In plus vor mai fi prezenti distribuitori de instalatii termice si sanitare, producatori si distribuitori de mobilir, usi si sistemte inteligente.

Despre ediatia a doua IMO6:

  • IMO6 este un targ dedicat persoanelor interesate de achizitionarea unor imobile in zona de vest a Bucurestiului. Cei mai importanti dezvoltatori si cele mai bune oferte imobiliare vor fi concentrate in acelasi loc, pentru 3 zile, in perioada 23-25 martie 2018, la cora lujerului.
  • Targurile IMO reprezinta un concept unic , care pe de o parte ofera vizitatorului posibilitatea de a analiza toate ofertele imobiliare din aria sa de interes, iar pe de alta parte eficientizeaza cheltuielile de marketing si logistica ale dezvoltatorilor, reusind sa aduca in cadrul targului doar persoanele interesate de case sau apartamente in zona in care expozantul are proiecte disponibile.
  •  Editia a doua reprezinta confirmarea conceptului IMO6 ca fiind targul imobiliar cu un excelent raport calitate-pret si cu o oferta exhaustiva in zona sectorului 6 si zonelor adiacente din Ilfov. De asemenea targetarea vizitatorilor este extrem de precisa, asa cum reiese din declaratiile partenerilor din filmul alaturat.

[review]