Gran Residencia

Zona de Nord
 • Localizare: Bucuresti
 • Tip imobil: Nespecificat
 • Preturi incepand de la: 52.000 €
 • Termen Finalizare: Finalizat
 • Website proiect: Gran Residencia
 • Telefon: 0720.301.301

Descrierea proiectului Gran Residencia:

 • Imagineaza-ti o zi in Gran Residencia: Suna ceasul. Este o zi frumoasa de sambata. Oare ce vei alege sa faci astazi? Sa mergi la sala de fitness aflata la doua minute, sa urci in masina si sa pleci spre muntele aflat la numai o ora distanta sau vei alege o zi de shopping in cel mai mare centru comercial din Romania aflat la numai 5 minute de tine? Alege, dorintele tale sunt mereu aproape!

Prezentare Gran Residencia:

 • Totul a inceput de la o mica idee, un vis de-a aduce o parte din atmosfera Spaniei in casele si-n viata noastra de zi cu zi. In acele momente am vrut sa ne depasim, am vrut sa ridicam capul si sa dam nastere unui proiect unic pe piata imobiliara din Romania, dar dincolo de toate ne-am dorit ca visul nostru sa devina realitatea celorlalti. Nu ne-au oprit nici greutatile, nici timpul, si astfel in fiecare zi puneam inca o caramida pentru a consolida ceea ce la inceput a fost un vis. Nu am adus Otopeniul pe harta Spaniei, ci am adus Spania si aerul sau legendar pe pamanturile noastre, unde am excelat in calitate si am exagerat cu materialele noastre importate exclusiv din Spania. Ne-am gandit: Oare cum transpui in realitate un vis, daca nu cladindu-l pe materiale din Spania? Si nu ne-am inselat. Am creeat pentru noi si viitorii nostri vecini: o lume, o atmosfera, o casa, o realitate! Aceasta este Gran Residencia – un mic vis transformat intr-o frumoasa realitate, unde imposibilul a devenit posibil; locul in care daca-ti doresti intr-adevar un lucru il vei reusi. Totul este Spania, iar atmosfera sa o vei simti la fiecare pas. Mai jos poti afla toate amanuntele proiectului nostru, totul printr-un singur click pe informatia dorita!

Localizare Gran Residencia:

 • Pentru a ne putea concretiza visul am cautat o locatie de care sa se indragosteasca fiecare viitor rezident, un loc care sa devina special prin amplasamentul si linistea sa. Ne-am orientat catre Otopeni, un oras aproape, dar in acelasi timp departe de zgomotul si aglomeratia cu care ne luptam in fiecare zi. Aici lumea e linistita si fericita, aici zgomotul e inlocuit de parcuri si spatii verzi, si zona este parca de vacanta.
 • Am dezvoltat marele nostru vis, pe o suprafata cu o intindere totala de 27.383 mp, iar ca sa armonizam si sa pastram atmosfera pe care o vei intalni in fiecare cartier spaniol am atribuit zonei de spatii verzi si servicii, o intindere de 4.083 mp. Este o zona in care fiecare ne vom putea relaxa si vom putea respira aerul proaspat si curat.
 • Cele 8 cladiri rezidentiale din interiorul complexului Gran Residencia se intind pe o suprafata de 23.300 mp, sunt cladiri ce creeaza prin amplasament si stil un aer spaniol ce va fi iubit de fiecare dintre noi.

Parteneri Gran Residencia:

 • Dezvoltatorul proiectului Gran Residencia este societatea cu capital privat Vitra Real Estate. Cu o investitie totala de 60 de milioane de euro si beneficiind de intregul sprijin al Bancii Italo Romena, complexul Gran Residencia da startul unei noi etape in dezvoltarea orasului Otopeni.
 • Partea tehnica a intregului proiect este asigurata de Arcadia Engineering, MBS Group, alaturi de Elco Construct, o companie de renume international in domeniul constructiilor. Agentul exclusiv al proiectului rezidential este Neocasa, o companie cu o pozitie bine stabilita pe piata imobiliara din Romania.
 • Cu vadite influente spaniole, complexul Gran Residencia este conceput in colaborare cu importatorul de mobilier iberic Gran Feria; viitorii locatari beneficiind de discount-uri importante in cazul achizitionarii de mobilier Gran Feria.
 • I-am ales pe cei mai buni, iar alegerea ne-a fost rasplatita prin realizarea visului nostru!

Executie Gran Residencia:

 • Dincolo de usile visului nostru, Gran Residencia este un exemplu de calitate si perfectiune in executie. Am folosit exclusiv materiale de cea mai buna calitate din Spania, gandindu-ne in permanenta la siguranta, comfortul si traiul pe care trebuie sa-l aiba fiecare nou rezident.
 • La exterior fiecare cladire dispune de fatade special ventilate Eternit, prin care se asigura o mai buna izolare, dar si pastrare in cele mai bune conditii a cladirilor.
 • La interior se gasesc elemente de constructie si design importate din Spania, precum usile Uniarte care dau o nota aparte si siguranta fiecarui apartament, parchetul triplu stratificat Tarkett sau gresia spaniola Alcor.
 • Ne mandrim in permanenta cu proiectul nostru, caci este un vis devenit realitate, dar in special dincolo de aceasta el a devenit un camin, atat pentru noi, cat si pentru noii locatari.

Concept Gran Residencia:

 • Oare cum sa nu te simti ca-n Spania cand vei locui in cladirea Barcelona? Cand vei putea alege apartamentul din blocul a carui stil ti se potriveste cel mai bine? Oare care este acesta? Sa fie cumva Madrid? Barcelona? Valencia? Sevilla? Granada? Cordoba? Malaga? sau Toledo?
 • Cele 8 cladiri de apartamente sunt gandite sa reflecte stilul orasului pe care-l reprezinta, un stil unic si incantator, dar in special un stil spaniol cu elemente individuale specifice.

[review]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *