O noua faza pentru Sema Parc

Stiri imobiliare 2019
  • Fostul sef al Anchor Grup Razvan Gaita a fost recrutat de omul de afaceri Ion Radulea pentru dezvoltarea unei noi faze a proiectului imobiliar Sema Parc care este amplasat pe fostul teren al fabrici Semanatoarea din Zona Grozavesti Bucuresti.
  • Sema New Project un proiect cu dezvoltare mixta, destinat atat zonei de business cat si cele de retail si structurat pe trei nivele de adresabilitate: – Complex de cladiri birouri de clasa A, spatii comerciale si leisure, toate inglobate intr-un „shopping village”, apartamente premium dispuse in cadrul unui complex rezidential. In contextul pietei Imobiliare, Grupul Sema Parc anunta lansarea Office 3 si Office 4, ca parte integranta a proiectului initial.
  • Prima etapa a proiectului, consta in conversia a doua structuri existente in spatii de birouri, cu livrare in intervalul 2015-2016, iar in plan este si dezvoltarea Office 5, preconizat pentru 2017. Suprafata totala fiind de 42.000mp pentru cele doua cladiri.
  • Zona rezidentiala va cuprinde peste 1.200 de apartamente, fiecare cu suprafete intre 80 si 260 mp, dispuse in cladiri cu 4 si 5 niveluri, in timp ce in zona comerciala se are in vedere pe langa spatii comerciale si o serie de facilitati.

Sursa: Wall-Street

[review]