SURPRIZA: tIMOn – Targul National Imobiliar oferta in aceasta toamna cea mai variata oferta de locuite din Romania!

Stiri imobiliare 2019

Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi deschide portile si in aceasta toamna cu una dintre cele mai spectaculoase oferte imobiliare din Romania. tIMOn – Targul National Imobiliar oferta in aceasta toamna cea mai variata oferta de locuite.

Cand si unde?

  • In toamna 2016 tIMOn – Targul Imobiliar National isi deschide larg portile incepand cu data 20 octombrie si se va derula pe trei zile si anume pan ape data de 23 octombrie. Locul in care tIMOn va avea loc este Piata Constitutiei. Targul va aduce pentru aceasta toamna una dintre cele mai vaste oferte imobiliare din toate zonele Bucurestiului, dar si din tara.

Ce reprezinta tIMOn?

  • tIMOn – Targul Imobiliar National reprezinta un eveniment de marca al pietei imobiliare din Romania, fiind totodata cel ami vechi targ imobiliar si cel mai mare din prisma suprafetei si a numarului de companii participante, tIMOn reprezinta mai mult decat o simpla expozitie imobiliara. Specificul evenimentelor gandite pentru publicul vizitator, programele de discounturi oferite de catre expozanti, atmosfera primitoare precum si prezenta unor proiecte in exclusivitate garanteaza afacerile imobiliare de succes de la tIMOn.

Cand vom afla ultimele detalii?

[review]