La Strada street mall concept Popeşti Leordeni (Comunicat de presă)

Blog Zona de Sud
  • La Strada street mall concept Popeşti Leordeni este primul strip mall dintr-un lanţ de proiecte de retail iniţiate si dezvoltate de oamenii de afaceri Moshe Turgeman şi Tomer Barhom.
  • Cu o populaţie in continuă creştere, cu peste 15.000 de noi locuinţe ce urmează a fi dezvoltate in urmatorii ani şi niciun centru comercial in zona – Popeşti Leordeni este locaţia perfectă pentru un proiect de acest gen.
  • Proiectul este situat in partea de vest a Popeştilor, intre strazile Amurgului şi Oituz, la cateva minute de mers pe jos de staţia de metrou Dimitrie Leonida.
  • Proiectul va avea o suprafaţă construită de 2.500 mp, este ancorat de un magazin Mega Image deja funcţional şi beneficiază de 150 locuri de parcare. Cele aproximativ 30 de spaţii comericale au suprafeţe modulabile, de la 18 pana la 100 mp si costuri de intreţinere mai mici decat un mall clasic – beneficiind insă de o aglomeraţie urbană similară.
  • La Strada Concept înseamnă servicii de proximitate la îndemana tuturor – readucand în prim plan ideea de centru al oraşului, locul unde oamenii vor sa traiască, să lucreze, să se intalnească şi să se simtă bine. Conceptul reuneşte o largă varietate de servicii: magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, bănci, saloane de infrumuseţare, locuri de joacă pentru copii.
  • La Strada Popeşti Leordeni va fi livrat in Q4 2016. Două noi proiecte sunt prevazute pentru anul acesta, urmand ca lucrarile sa inceapă in Q3 / Q4 2016 – unul in Militari / Bucuresti si unul in Braşov.

[review]